Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 17:55

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εκανε τα εύκολα – δύσκολα με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη του νίκη στο νέο έτος πέτυχε το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας και με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της Α’ τοπικής.

Ο ιστορικός σύλλογος επικράτησε με το “αγγλικό” 4-3 της Αναγέννησης Παραλίας, η οποία με 4 βαθμούς είναι στην προτελευταία θέση και μάχεται για την παραμονή στην Α’ τοπική. Ο Απόλλωνας έκανε τα εύκολα – δύσκολα, καθώς προηγήθηκε με 4-1 στο 69’, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3 μετατρέποντας μια εύκολη νίκη σε ντέρμπι στο φινάλε. Αυτή τη φορά πάντως δεν πλήρωσε τη χαλάρωση στα τελευταία λεπτά, όπως συνέβη στο προηγούμενο ματς με τον Πανθουριακό, όπου προηγήθηκε με 0-2 και ισοφαρίστηκε στο 94’

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση παρουσιάστηκε με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μετά τις μεταγραφές που έγιναν, ενώ ο Απόλλωνας λόγω προβλημάτων τραυματισμών δεν είχε λύσεις στον πάγκο.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με την Κυπαρισσία, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.

Παυλάκος και Αντεμάι παραμένουν τραυματίες και δύσκολα θα προλάβουν, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κακαλή που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.

Στα μεταγραφικά, ο Απόλλωνας είναι – όπως έχουμε γράψει - κοντά στην απόκτηση του Νίκου Βασιλόπουλου από την Καλαμάτα, ενώ θα αποκτήσει ακόμα και 2-3 παίκτες από τον Αίαντα.