Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 15:10

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πήρε Αρη Ηλιόπουλο, θέλει νίκη στο ντέρμπι κορυφής

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πήρε Αρη Ηλιόπουλο, θέλει νίκη στο ντέρμπι κορυφής

 

Με τα χρώματα της Α.Ε. Μάνης θα αγωνίζεται πλέον ο Αρης Ηλιόπουλος.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ασπροχώματος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή και μάλλον και τελευταία, καθώς οι πρωτοπόροι στην Α1 τοπική δεν “καίγονται” για άλλες προσθήκες. Ο Ηλιόπουλος προσφέρει μία ακόμα λύση στον Παναγιώτη Πολίμο ενόψει της συνέχειας του δευτέρου γύρου, που ξεκίνησε ιδανικά για τη Μάνη, μιας και επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Α.Ε. Γαργαλιάνων. Οι νεοφώτιστοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από 3 αγωνιστικές και αύξησαν στους 8 βαθμούς τη διαφορά από την τέταρτη θέση.

Εκτός από την άνοδο όμως, η Μάνη θέλει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα, στόχος που εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα, μιας και είναι σε θέση οδηγού, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Ολυμπιακό Ανάληψης και 6 από την τρίτη Α.Ε. Αβίας. Το προσεχές Σάββατο μάλιστα θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στις 3 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη προκειμένου να ξεφύγει 7 βαθμούς από τους “ερυθρόλευκους”, που πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία.

Νοκ άουτ ο Ξεροβάσιλας 

Εκτός πλάνων για το ντέρμπι κορυφής είναι ο επιθετικός Νίκος Ξεροβάσιλας που χτύπησε στο γόνατο στους Γαργαλιάνους, ενώ αμφίβολη λόγω τραυματισμού κρίνεται η συμμετοχή του τερματοφύλακα Σωτήρη Καστριτσέα. Ακόμα ο Νίκος Βαλσαμάκης αποχώρησε από τη Μάνη για να αγωνιστεί στο Πλατύ.

“ Η διακοπή μας έκανε καλό, όπως φάνηκε στους Γαργαλιάνους. Σε μια δύσκολη έδρα είχαμε καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος.”, το σχόλιο του Παναγιώτη Πολίμου για το παιχνίδι του Σαββάτου.