Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 18:30

ΕΡΑΝΗ: «Θέλαμε πιο πολύ τη νίκη από τον αντίπαλο μας», υποστηρίζει ο Μιχάλης Ζάγκος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: «Θέλαμε πιο πολύ τη νίκη από τον αντίπαλο μας», υποστηρίζει ο Μιχάλης Ζάγκος

Η Εράνη ήθελε περισσότερο τη νίκη, από τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι και κατάφερε λίγο πριν τον τέλος να πετύχει το στόχο της.

Οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες για να μπορέσει η Φιλιατρινή ομάδα, όπως και ο αντίπαλος της να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Η Εράνη, στο β' ημίχρονο είχε καλύτερη παρουσία, δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να "καθαρίσει" νωρίτερα το ματς, ενώ οι άνθρωποι της υποστηρίζουν ότι κακώς δεν σφυρίχτηκε πέναλτι σε ανατροπή του Κιούτακ και πως έπρεπε να μετρήσει γκολ του Διαμαντόπουλος (δόθηκε άουτ στην προσπάθεια του Κώτσου).

Σχετικά με το παιχνίδι αυτό, ο νέος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζάγκος, δήλωσε στο "Notosport": «Σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε πάθος, δύναμη και ότι ήθελε πολύ να πάρει το παιχνίδι. Σίγουρα μια αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών. Ηταν δύσκολο παιχνίδι λόγω καιρικών συνθηκών και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη είχαμε τις ευκαιρίες για σκοράρουμε, ενώ μας ακυρώθηκε γκολ και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Στην επανάληψη ήμασταν καλοί, όσο μας επέτρεψαν οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση από τον αντίπαλο μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με γκολ ήρθε στο τέλος».

Δεν πάει για πρωτάθλημα

Ο κ. Ζάγκος στη συνέχεια των δηλώσεων του, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στόχος της Εράνης το πρωτάθλημα, λέγοντας: «Δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά να πλασαριστούμε στην πρώτη 5άδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη δουλειά, αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι. Στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη ταλέντων και όπως ανέφερα παραπάνω να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, η διοίκηση, όπως και ο κόσμος είναι δίπλα μας και στηρίζουν τις προσπάθειες μας.

Ξεκίνημα με νίκη

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του κ. Ζάγκου στον πάγκο της Εράνης. Ο έμπειρος προπονητής σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Είναι η πρώτη μου φορά ως προπονητής της Εράνης. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οπως την έχω βοηθήσει ως παίκτες θέλω το ίδιο και ως προπονητής. Φυσικά θέλω να βοηθήσω και στην ανάδειξη των νέων παιδιών».

«Να κερδίσει ο καλύτερος»

Για το επόμενο παιχνίδι, που είναι εντός έδρας με την πρωτοπόρο Κυπαρισσία, μας είπε: «Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να το κερδίσουμε αν παίξουμε σωστά με δύναμη και πάθος. Η Κυπαρισσία θα έχει το άγχος γιατί είναι πρώτη και διεκδικεί τον τίτλο. Διαθέτει μια καλή ομάδα, όπως έχει δείξει έως τώρα. Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

Η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κυπαρισσία ξεκίνησε χθες το απόγευμα. Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Νίκος Κόλλιας, που εκτίει την 3η αγωνιστική της ποινής του.