Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 18:34

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κρατάει τη νίκη και την εμφάνιση του β' ημιχρόνου από τον αγώνα με την Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Την κατάκτηση των τριών πόντων στο παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας στο β' ημίχρονο κρατούν στον Πάμισο.

Η ομάδα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο δεύτερος μέρος κατόρθωσε έστω και στο τέλος να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο και να διατηρηθεί δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.

Για τη Σαββατιάτικη συνάντηση ο προπονητής του Παμίσου Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε στο "Notosport": «Από το παιχνίδι με την Ομόνοια κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση του β' ημιχρόνου. Η εμφάνιση της ομάδας σε αυτό το διάστημα, μας γεμίζει αισιοδοξία. Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και την επίτευξη του τέρματος έστω και στο τελευταίο λεπτό που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Ομως με την εμφάνιση του α' ημίχρονου δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές απαιτήσεις για την ομάδα μας. Αν επαναληφθούν ανάλογες εμφανίσεις σύντομα θα βρεθούμε εκτός στόχων, που είναι το πρωτάθλημα».

Τώρα η Σπερχογεία

Επόμενος αντίπαλος του Παμίσου, την ερχόμενη εβδομάδα είναι η Σπερχογεία, την οποία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας για αυτό το παιχνίδι, ανέφερε: «Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Σπερχογείας, όπου θα πρέπει να πάμε να πάρουμε τη νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου».

Χθες ο κ. Αργυρόπουλος είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του και από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την παραπάνω αναμέτρηση. Στη Σπερχογεία δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Στέλιος Ζάρκος, που έχει θλάση στον τετρακέφαλο, ο Γιάννης Τρίψας, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από τον τραυματισμό του και ο τιμωρημένος Βασίλης Αλεβίζος (θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του).