Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 11:16

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νίκη με Διαγόρα για να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον

Μετά από 1,5 μήνα ο Τσικλητήρας θα δώσει ξανά ματς σήμερα Κυριακή στην Πύλο, με αντίπαλο το Διαγόρα Βραχνέικων (3 μ.μ.) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από την ήττα στη Βάρδα (1-0) με την οποία σταμάτησε αήττητο σερί τριών μηνών. Παραμένει όμως πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται ο Διαγόρας.

Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς έχει διπλή σημασία και ο Τσικλητήρας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του ώστε να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Διαγόρας δεν έχει ισοπαλία μετά από 12 αγωνιστικές (5 νίκες, 7 ήττες), ενώ μακριά από τα Βραχένικα μετρά μόνο ήττες (Αμαλιάδα, Αχαϊκή, Βάρδα, Βλαχιώτη, Ζάκυνθο, Παναρκαδικό)!

Οι γηπεδούχοι έχουν απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων (4-4-4), αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν αξιοποιήσει την έδρα τους (μόνο τον Παλληξουριακό έχoυν νικήσει).

Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Σεντεμέντε και Αμπραχαμιάν, αλλά ενισχύεται από τις επιστροφές των Κόκκαλη και Πύλιου, που εξέτισαν την ποινή τους.