Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 13:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κρίσιμο διήμερο με γενική συνέλευση και ντέρμπι με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κρίσιμο διήμερο με γενική συνέλευση και ντέρμπι με Πανηλειακό

 

Κρίσιμο σε όλα τα επίπεδα είναι το Σαββατοκύριακο για την “Μαύρη Θύελλα”.

Σε διοικητικό επίπεδο, σήμερα θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση από την οποία αναμένεται να προκύψει η νέα διοίκησης της Μεσσηνιακής ομάδας, η οποία αναζητά την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλο, Αγωνιστικά, αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ. υπάρχει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (3 μ.μ.) το ντέρμπι με τον Πανηλειακό το οποίο έχει μεγάλο βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Βγαίνει η νέα διοίκηση

Το νέο διοικητικό σχήμα της “Μαύρης Θύελλας”, με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να έχει – έστω και εξωδιοικητικά - τον πρώτο λόγο και τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο να προορίζεται για πρόεδρος, αναμένεται να αναλάβει και επίσημα την διοίκηση της ομάδας στην γενική συνέλευση και τις εκλογές που θα γίνουν σήμερα Σάββατο 6-9 μ.μ. στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακός εντάξει μέλη. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει πέντε μέλη του ενιαίου ψηφοδελτίου ενώ θα εκλεγούν εφτά διοικητικοί σύμβουλοι και πέντε αναπληρωματικοί.

Αποδυναμωμένη με Πανηλειακό

Το ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανηλειακό βρίσκει αποδυναμωμένη την Καλαμάτα μιας και έχουν αποχωρήσει οι Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Τσατσόπουλος, Κουρέλας, Γουερέ ενώ δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Πέτρος Καμινιώτης που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Από την άλλη οι Τσουλάκος και Ν. Νικολόπουλος είναι στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Παναγιώτη Δρούγα ενώ μέχρι χθες δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Αργεντίνων Λούκα Βιγκιλάντε και Χαβιέ Αντρες Κασέιρο, οι οποίοι – εκτός απροόπτου – δεν θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας και βρίσκονται στο -4 από τον Αστέρα Αμαλιάδας και στο -6 από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Και οι δύο θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για να πιάσουν τους πρωτοπόρους.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς οπαδούς του Πανηλειακού, αφού η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας δεν επέτρεψε την μετακίνηση φιλάθλων.

Στο ματς του πρώτου γύρου στον Πύργο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα ενώ το τελευταίο παιχνίδι τους στην Καλαμάτα, ήταν πέρυσι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όταν η “Μαύρη Θύελλα” είχε κερδίσει με 3-2 και είχε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Επικρατέστεροι για την 11άδα είναι οι Γκόμες, Λιόλιος, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Νινιός, Τσουλάκος, Ζαχαρόπουλος, Ρονκάτο, Παπουτσογιαννόπουλος, Σαραντόπουλος, Αθανασόπου

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής κοστίζουν 7 και 10 ευρώ, θα διατίθενται σήμερα 4-6 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και αύριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού.