Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 20:56

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Μας... πείσμωσαν οι 2 σερί ισοπαλίες", δηλώνει ο Π. Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Μας... πείσμωσαν οι 2 σερί ισοπαλίες", δηλώνει ο Π. Παναγόπουλος

Μία μόνο αγωνιστική μοιράστηκε την κορυφή της βαθμολογίας η Κυπαρισσία που αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Αρφαρά και Πύλο και κέρδισε απόλυτα δίκαια τον Εθνικό Μελιγαλά στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.


Ο ΑΟΚ έδειξε από το πρώτο λεπτό πως δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία, άλλωστε έπαιζε στο γήπεδο του, και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο.
Ετσι η Τριφυλιακή ομάδα αποσπάστηκε και πάλι δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν με Εράνη, Ολυμπιακό Καλαμάτας και Πάμισο.
Ο προπονητής του ΑΟΚ Παναγιώτης Παναγόπουλος χαρακτηρίζει σπουδαία τη νίκη από ψυχολογικής πλευράς και μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του που τα έδωσαν όλα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.
"Τα παιδιά πείσμωσαν μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με τις οποίες χάσαμε το προβάδισμα που είχαμε και το έδειξαν στο γήπεδο με τον Εθνικό Μελιγαλά. Φάνηκε και σε αυτό το ματς ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα ως ομάδα και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κατάκτηση του τίτλου.
Νομίζω πως ο αγώνας κρίθηκε στο πάθος και φάνηκε πως εμείς είχαμε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι και θέλαμε πιο πολύ τη νίκη".

Αφιερωμένη στον Λυδιώτη

Αξίζει να σημειωθεί πως η σπουδαία αυτή νίκη αφιερώθηκε από όλους στον φυσικό αρχηγό αυτής της ομάδας Γιώργο Λυδιώτη που τραυματίστηκε στο γόνατο στο προηγούμενο ματς με την Πύλο και θα μείνει εκτός γηπέδων για άλλες 50 ημέρες. 
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έζησε έντονα το παιχνίδι μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε έντονα την επιτυχία της ομάδας του.
Οσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Π. Παναγόπουλος σημείωσε: "Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και ότι 3 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, γιατί έτσι αποκτά κύρος το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι σε ένα πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες".