Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 21:58

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ "Στο τέλος θα χαμογελάσουμε", τονίζει ο Κώστας Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Χαρακτήρα στα δύσκολα δείχνει ο Μεσσηνιακός που μετά την Κόρινθο την περασμένη εβδομάδα, υπέταξε χθές και τον Παναρκαδικό και μάλιστα μέσα στην Τρίπολη.

Ετσι οι "πράσινοι" ανάσαναν για τα καλά βαθμολογικά και ανέβηκαν ύστερα από αρκετό καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απέδειξαν έτσι πως έχουν δυνατότητες ως ομάδα και πως έχουν τα φόντα να παραμείνουν φέτος στην κατηγορία, αναδυκνείοντας παράλληλα και τους πολλούς νεαρούς Μεσσήνιους που έχουν στο ρόστερ τους.
Μεγάλος πρωταγωνιστικής της νίκης του Μεσσηνιακού στην Τρίπολη ήταν ο Κώστας Αργυρόπουλος που πέτυχε το μοναδικό γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο ήταν το δεύτερο στο πρωτάθλημα.
"Ηταν μία πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που δεν πιστεύω πως θα περάσουν άλλες ομάδες. Ο αγώνας πήγε στη δύναμη και το πάθος και εμείς ανταπηξήλθαμε πολύ καλά σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και πήραμε δίκαια τη νίκη.
Φαινόταν πως τα πάντα θα κρίνονταν στο ποιος θα βάλει το γκολ, εμείς είμαστε πιο αποφασιστικοί στο δεύτερο κυρίως μέρος και τα καταφέραμε", δήλωσε στο "Ν" ο 28χρονος μέσος των "πρασίνων" που δεν θέλει να μιλά για τον ίδιο και για το αν είναι ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα παρουσία του στη Γ' εθνική: "Ικανοποιημένος θα είμαι μόνο αν η ομάδα καταφέρει και πετύχει τους στόχους της. Αλλωστε είναι το ίδιο πράγμα, όποιος κι αν βάζει τα γκολ".
Για τη συνέχεια ο αρχηγός της καλαματιανής ομάδας τονίζει:
"Ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε γιατί γίνεται σωστή δουλειά και ο κ. Σταύρος είναι δίπλα μας και μας βοηθά σε ότι χρειαστούμε.
Το φετινό είναι ένα παρά πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όμως πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι".
Την Κυριακή ο Μεσσηνιακός έχει ένα δύσκολο αγώνα μπροστά του μιας και υποδέχεται τον Ατρόμητο Αχαΐας, με τον Αργυρόπουλο να τονίζει: "Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου με φοβερό ρόστερ. Εμείς όμως παίζουμε στην έδρα μας και μοναδικός μας σκοπός είναι η νίκη".
Το ευχάριστο είναι πως οι "πράσινοι" θα παίξουν πάνοπλοι με τον Ατρόμητο μιας και εξέτισε την ποινή του ο Μπαστακός, ενώ καλά είναι και ο Μπεγέτης που έπαιξε για λίγο και στην Τρίπολη.