Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 12:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

 

Στην 8η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής υποχώρησε ο Τσικλητήρας μετά τη δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά στην Πύλο από το Διαγόρα (0-2), που μέχρι την Κυριακή μετρούσε μόνο ήττες μακριά από τα Βραχνέικα!

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε ένα πολύ σημαντικό ματς όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και είναι ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ υστερεί και στην ισοβαθμία με τον Διαγόρα.

Ο Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας μετά το ματς στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του.

“Είμαι στην Πύλο 4 χρόνια και τόσα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ελλείψεις, που να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην 11άδα ή τις θέσεις, δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Αφενός έχουμε μικρό ρόστερ και αφετέρου έπεσαν μαζεμένες κάποιες τιμωρίες σε σημαντικές θέσεις και πήγαμε στο ματς με τελείως διαφορετικό σχηματικό σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι”. Ο προπονητής του Τσικλητήρα θεωρεί επιτακτική ανάγκη την ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

“Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η ενίσχυση αυτή την περίοδο γιατί θα πρέπει να ενσωματωθεί ο άμεσα ο παίκτης στην ομάδα και να ταιριάξει στην χημεία. Γι’ αυτό και έχουμε απορρίψει κάποιες περιπτώσεις. Εχουμε τώρα το περιθώριο με περισσότερη ηρεμία να τελειώσουμε κάποιες περιπτώσεις και να είμαστε πιο δυνατοί και γεμάτοι για το επόμενο δύσκολο δίμηνο”, το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη.

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται και έτσι το ματς με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου. Ως εκ τούτου ο Τσικλητήρας θα επιδιώξει αυτή την εβδομάδα να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές ώστε να παρουσιαστεί ενισχυμένος στους δύσκολους αγώνες του Φεβρουαρίου, όπου θα παίξει διαδοχικά με τους πρωτοπόρους.

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Βλαχιώτη που οδηγεί την κούρσα, θα υποδεχτεί στη συνέχεια τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας και την επομένη θα παίξει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τη “Μαύρη Θύελλα”, που μοιράζεται με τον Πανηλειακό την 3η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.