Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 11:38

Δύο τουλάχιστον παρατάξεις στις εκλογές της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΣΜ άρχισε και επίσημα τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς ανακοινώθηκε ότι η νέα διοίκηση θα προκύψει στις 26 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, ο πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος γράφοντας τον επίλογο της παρουσίας του στην διοίκηση της ΕΠΣΜ μετά από 28 χρόνια.

Οσον αφορά τις προσεχείς εκλογές, ήδη υπάρχουν δύο παρατάξεις που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣΜ, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα υπάρξει και τρίτη.

Από την μια πλευρά η παράταξη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής του συνδυασμού. Οπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε χθες μαζί του, μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να έχει συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο της παράταξης του, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί πως θα βρίσκονται τουλάχιστον τρία άτομα από την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΣΜ.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει η ομάδα του Ηρακλή Τσίκινη, που επίσης θα θέσει υποψηφιότητα, όπως μας δήλωσε χθες ο ίδιος. Μάλιστα ο πρώην διαιτητής τόνισε πως στην παράταξη θα βρίσκονται σίγουρα η Μαρία Βρακά, ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος του Τέλλου Αγρα Παναγιώτης Καλκαβούρας ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά το σχήμα καθώς και το ποιος θα είναι επικεφαλής του.