Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 13:21

Η αιχμηρή ατάκα του Οικονομίδη και οι... κεραυνοί του Μπλάνα

Γράφτηκε από τον
Η αιχμηρή ατάκα του Οικονομίδη και οι... κεραυνοί του Μπλάνα

 

Κατά την κοπή της πίτας των διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας την Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου και επισημοποίησε την αποχώρηση του από το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα όμως μια... αιχμηρή ατάκα του, προκάλεσε αίσθηση στην αίθουσα. “Φεύγω μόνος μου από το ποδόσφαιρο και δεν με διώχνει το ποδόσφαιρο όπως συνέβη με κάποιους άλλους”, είπε ο Λ. Οικονομίδης και όπως ήταν εύκολο πολλοί σκέφτηκαν πως πρόκειται για αιχμή για τον Αριστείδη Σταθόπουλο.

Τουλάχιστον έτσι πρέπει να το εξέλαβε ο Γιώργος Μπλάνας μιλώντας στη συνέχεια ξεκάθαρα κατά του τρόπου διοίκησης της ΕΠΣΜ του Λ. Οικονομίδη στο κομμάτι της διαιτησίας. Ο Μεσσήνιος ρέφερι της Σούπερ Λίγκα, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση σημείωσε πως οι αλλαγές που προσπάθησαν να φέρουν στην διαιτησία τα τελευταία 2,5χρόνια δεν έγιναν, επειδή δεν ήθελε η διοίκηση της ΕΠΣΜ, στην οποία ευχήθηκε να επανέλθει χρηστή διοίκηση, σεβασμός και πειθαρχία...