Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 17:46

Εκοψε πίτα η ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα η ΑΕΚ Καλαμάτας

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ Καλαμάτας στο αθλητικό κέντρου Μουντιαλίτο.

Την πίτα έκοψε ο νέος πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ομάδας Σπύρος Λαπιώτης έχοντας δίπλα του τους συνεργάτες του από τη διοίκηση. Επίσης το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία του τοπικού συνδέσμου της ΑΕΚ, το original 21 Καλαμάτα club. Να σημειωθεί ότι τα μέλη του συνδέσμου παρακολουθούν και αγώνες της ομάδας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και στηρίζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στην πίτα υπήρχαν δύο φλουριά και τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Μάνθος Στυλιανόπουλος και Στάθης Κουτουμάνος, οι οποίοι πήραν ως δώρο ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από τη διοίκηση.

Στη συνέχεια η διοίκηση έκανε το τραπέζι στον προπονητή Δημήτρη Μάλαμα και στους παίκτες, καθώς και σε όσους έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας στην αίθουσα του αθλητικού κέντρου.

Νέο διοικητικό συμβούλιο

Την ίδια ημέρα γνωστοποιήθηκε και η αναδιάρθρωση στη διοίκηση, καθώς είχαμε την αποχώρηση του προέδρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό και τη θέση του πήρε ο Σπύρος Λαπιώτης. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: Σπύρος Λαπιώτης πρόεδρος, Νίκος Βατζής αντιπρόεδρος, Λυκούργος Καρολεμέας γενικός γραμματέας, Σωτήρης Μπαζιάνης α’ ταμίας, Βασίλης Πλεμμένος β’ ταμίας, Κώστας Τριαντόπουλος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Παναγιώτης Λειβαδίτης έφορος υλικού, Χρήστος Καράγιωργας γενικός αρχηγός και μέλη Βαγγέλης Πανταζής, Ηλίας Βρεττάκος.