Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 18:02

Πήρε Καλλιντέρη ο Τσικλητήρας Πύλου, κοντά σε στόπερ και επιθετικό

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Ακη Χατζηδάκη, ο Τσικλητήρας απέκτησε έναν ακόμα τερματοφύλακα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον πρώην πορτιέρο του Πανθουριακού, του Παμίσου, της Καλαμάτας και άλλων ομάδων  Πάρη Καλλιντέρη,

Ο πολύπειρος γκολκίπερ έκανε μάλιστα σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους Πυλιώτες, στους οποίους θα έχει και ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.
Ακόμα ο Τσικλητήρας  είναι κοντά στην απόκτηση ενός στόπερ, αλλά και επιθετικού, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Γ’ εθνική.  Η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται άλλωστε επιτακτική ανάγκη και η διακοπή του πρωταθλήματος βοηθά ώστε να γίνουν σωστές επιλογές.

Στον Ερμή Ζωνιανών ο Ακασού

Ενας ακόμα ξένος παίκτης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν από τον Τσικλητήρα. Ο Ζαν Ακασού, ο οποίος απείχε εδώ και καιρό από τις προπονήσεις, υπέγραψε στον Ερμή Ζωνιανών, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Το προηγούμενο διάστημα αποχώρησε και ο  Μούσα Γκάις που συνεχίζει στον Πανθουριακό, ενώ ως γνωστόν έχει λυθεί η συνεργασία με τους Οντσβόνγκ, Αλιού, αλλά και τον γκολκίπερ Μπροκάκη.