Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 13:04

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε Βασιλόπουλο από τη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

 

Παίκτης του Απόλλωνα Καλαμάτας και με τη... βούλα είναι πλέον ο Νίκος Βασιλόπουλος.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της “Μαύρης Θύελλας” έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και αποτελεί το πρώτο χειμερινό απόκτημα. Ο Βασιλόπουλος έχει ήδη ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, η οποία με αυτή την προσθήκη ενισχύεται αισθητά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Από εκεί και πέρα, ο Ελβις Γκελγκέρια θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στον Απόλλωνα, παρά το ενδιαφέρον της Καλαμάτας. Ετσι η μόνη αποχώρηση είναι του γκολκίπερ Τσιγάρου που μεταπήδησε στην Οστάνδη.

Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας έφυγε την Κυριακή με το βαθμό από την Κυπαρισσία και πλέον ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Ασπρόχωμα. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Παυλάκο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Παλιτασέα και Κακαλή, που επίσης ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Απόλλωνας μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται με 29 βαθμούς στην 5η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και απέχει μόλις 2 βαθμούς από το τέταρτο Διαβολίτσι και 3 από την τρίτη Ανδρούσα.