Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 14:04

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπογράφει σήμερα ο Τορεζάνι

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος... Καλαμάτας θα γίνει ξανά ο Φράνκο Τορεζάνι.

Ο Αργεντίνος μέσος συμφώνησε με τη νέα διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” και χθες το βράδυ επρόκειτο να φθάσει στη χώρα μας, έτσι ώστε να κατηφορίσει σήμερα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και να υπογράψει. Ο Τορεζάνι αγωνίστηκε με επιτυχία στο παρελθόν στη Μεσσηνιακή ομάδα, ενώ έχει φορέσει ακόμα στην Ελλάδα τις φανέλες της Ρόδου, της Νίκης Βόλου, της Ζακύνθου και του Ορφέα Ελευθερούπολης. Το τελευταίο διάστημα έπαιζε στην Ουρακάν Λας Ερας,που εδρεύει στην περιοχή Μεντόσα της Αργεντινής και μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Τορεζάνι θα βρει στη “Μαύρη Θύελλα” τους συμπατριώτες του Λούκα Βιγκιλάντε και Χαβιέ Αντρες Κασέιρο, που αποκτήθηκαν πριν από δέκα μέρες και θα γίνει το τέταρτο κατά σειρά χειμερινό απόκτημα, μιας και έχει αποκτηθεί και ο νεαρός Χρήστος Γκασούκας από τον Παναιτωλικό. Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, αφού το ρόστερ έχει σημαντικά κενά ύστερα από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών και η Καλαμάτα κινείται ακόμα για στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό.

Αγωνιστικά, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται αυτή την Κυριακή και έτσι το εκτός έδρας ματς με τη Βάρδα θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου. Ετσι μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι Ελβιο Μάνα και Τάκης Δρούγας θα δώσουν ρεπό στους παίκτες, ανανεώνοντας το ραντεβού στο γήπεδο για τη Δευτέρα. Η Καλαμάτα μετά τη νέα ισοπαλία με τον Πανηλειακό, παραμένει στην 3η θέση του 5ου ομίλου, 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη και 4 πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές.

Επίσκεψη παλαιμάχων σε Γαίτανάρο

Τον επίτιμο πρόεδρο της “Μαύρης Θύελλας” Λυκούργο Γαϊτανάρο επισκέφτηκε χθες στο κέντρο “Διάπλαση”, αντιπροσωπεία παλαιμάχων της Καλαμάτας. Οι Μανώλης Θεοδώρου, Αγγελος Σκαφιδάς και Λεωνίδας Δαμιανάκος προσκάλεσαν μάλιστα τον κ. Γαϊτανάρο στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα Δρίτσα.