Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 13:25

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα της η Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

 

Σε κλίμα ανάλογο της πορείας της, με χαμόγελα και διάθεση πραγματοποίησε χθες η Ανδρούσα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο "Cafe Ανδρούσα".

Ο πρόεδρος του συλλόγου είπε πως το μυστικό της καλής πορείας της ομάδας είναι πως είναι μία οικογένεια και πως στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και να υπάρχει διοικητική και αγωνιστική ηρεμία. Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Νίκος Χονδρός ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και δεσμεύτηκε πως σύντομα το Δημοτικό γήπεδο "Βασ. Μαλαφέκας" θα αποκτήσει νέα κερκίδα.

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος ευχήθηκε το 2018 να γεμίσει όλους με υγεία, οικογενειακή ευημερία, επαγγελματική και αθλητική επιτυχία. Μιλώντας για το θέμα της εξέδρας του γηπέδου τόνισε πως με κοινή προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Κων/νος Μπουρίκας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας να συνεχιστεί ως το τέλος. Ο Νίκος Ρούτσης που ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΜ στην εκδήλωση έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του κ. Λεωνίδα Οικονομίδη και του ΔΣ της Ένωσης.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Φάνης Βλαχόπουλος και ο γραμματέας του συλλόγου Κωνσταντίνος Θεοδωρακάκης. Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης παίκτες και διοίκηση ευχήθηκαν στον Αντώνη Καλογερόπουλο που χθες είχε τα γενέθλια του!