Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 18:50

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-0: Τρίποντο με δύο γκολ στο φινάλε

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-0: Τρίποντο με δύο γκολ στο φινάλε

 

Με δύο γκολ στο φινάλε ο Εθνικός Μελιγαλά πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Κυπαρισσίας και την προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 7η θέση.

Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στα τελευταία λεπτά και να κατακτούν ένα ακόμη τρίποντο στην έδρα τους.

Από την άλλη ο ΑΟΚ στάθηκε καλά για εκτός έδρας παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Κωνσταντόπουλο, όμως ηττήθηκε και πάλι δεχόμενος γκολ στα τελευταία λεπτά.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο μέρος όπου οι δύο γκολκίπερ ήταν θεατές της αναμέτρησης, στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε κάπως.

Στο 75’ ο Κωνσταντόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Καρατζούλιας το 1-0 με πέναλτι στο 90'

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Κ. Κανελλόπουλου από τον Μπακόπουλο. Ο Καρατζούλιας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Στο 92’ ο Μουρούσιας μετά από ωραία ενέργεια έκοψε για τον Χότζα που με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Τσουλάκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Θανόπουλος, Μακρής, Π. Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Σεμούρι), Καρατζούλιας, Λάγιος (85’ Διακουμάκος), Χότζα, Μουρούσιας, Κ. Κανελλόπουλος (91’ Ρουμελιώτης).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Χρονόπουλος (80’ Μπακόπουλος), Ντιόπ, Μιτρόφ, Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Αριδάς (70’ Μούζης), Βατσής, Θεοχαρόπουλος (83’ Δημητρακάκης).