Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 13:02

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Νέος πρόεδρος ο Σταματογιαννόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σε Σώμα συγκροτήθηκε την Δευτέρα το βράδυ η νέα διοίκηση της Καλαμάτας με τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο, να παίρνει όπως αναμενόταν τη θέση του προέδρου.

Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής: Γιάννης Σταματογιαννόπουλος πρόεδρος, Απόστολος Κουκούτσης α’ αντιπρόεδρος, Παύλος Κρανιώτης β’ αντιπρόεδρος, Στέλιος Παπαδόπουλος ταμίας, Στέλιος Κουτίβας γραμματέας, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Παναγιάτης Λάσκαρης μέλη.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Παναγιώτης Πουλημένος, Νίκος Ρουσσόπουλος και Αργύρης Μπαρούνης.

Η νέα διοίκηση ανακοίνωσε πως φιλοδοξεί να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα, όπου θυμίζουμε η Καλαμάτα έχει απομακρυνθεί πολύ από τους πρωτοπόρους καθώς είναι στο -8 από τον Αστέρα Βλαχιώτη και στο -4 από τον Αστέρα Αμαλιάδας ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές.

Σήμερα στις 3 μ.μ. η νέα διοίκηση, παρουσία και του Αγαθοκλή Χριστόπουλου που στηρίζει εξωδιοικητικά το νέο σχήμα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Πήρε Κανελλόπουλο από Εθνικό Μελιγαλά

Μεταγραφικά, η Καλαμάτα πρόσθεσε ακόμη στο ρόστερ της τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Κανελλόπουλο του Εθνικού Μελιγαλά, με τον τεχνικό της πρώην πλέον ομάδα του Ηλία Μουρούσια να του εύχεται καλή συνέχει στην καριέρα του. Στον αντίποδα ο νεαρός Πάσχος θα δοθεί δανεικός στον Εθνικό Μελιγαλά.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιό