Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 13:50

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Συνέχεια στις μεταγραφές με τον μεσοεπιθετικό Κροτσίδα

Γράφτηκε από τον

 

Την τέταρτη μεταγραφή του στο χειμερινό παζάρι ανακοίνωσε χθες ο Τσικλητήρας. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Πάτροκλο Κροτσίδα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αιολικό.

Ξεκίνησε από την U - 20 της Καλλονής, με τα χρώματα της οποίας έχει αγωνιστεί και στη Β’ εθνική, ενώ έχει παίξει και στον Κανάρη.

Ο Κροτσίδας ήρθε στην Πύλο για να τονώσει τη μεσοεπιθετική γραμμή ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Θυμίζουμε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκτήσει και τους τερματοφύλακες Πάρη Καλλιντέρη, Ακη Χατζηδάκη, καθώς και τον Κύπριο μεσοαμυντικό Ανδρέα Νιόκκα και θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα και επιθετικό.

Αγωνιστικά, η 14η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για τον Τσικλητήρα, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα της Πύλου μετά τις δύο σερί ήττες με Βάρδα και Διαγόρα Βραχνέικων υποχώρησε ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού και είναι υποχρεωμένη να χτυπά όλα τα ματς για να μείνει στην κατηγορία.