Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 15:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απέκτησε τον Ερέκι από Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παίκτης της Καλαμάτας είναι από σήμερα το πρωί ο Αλέξαδρος Ερέκι, όπως είχαμε γράψει από το Σάββατο.

Ο Ερέκι είναι αριστερό μπακ χαφ 23 χρονών που αγωνιζόταν στον Τέλλο Αγρα. Η ανακοίνωση της διοίκησης της Καλαμάτας αναφέρει: "Το Π.Σ "Η Καλαμάτα" καλωσορίζει στις τάξεις του τον Αλέξανδρο Ερέκι.

Ο Αλέξανδρος, αποκτήθηκε από τον Τέλο Άγρα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε FK Byllis, ομάδα Β΄Εθνικής στην Αλβανία, Ρούβα, Νέα Ιωνία, ενώ έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα "μελανόλευκα".

"Ευχαριστώ" σε Αγρα και Εθνικό 

Επίσης η διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τις διοικήσεις του Εθνικού Μελιγαλά και του Τέλλου Αγρα που παραχώρησαν τους ποδοσφαιριστές Κώστα Κανελλόπουλο και Αλέξανδρο Ερέκι αντίστοιχα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις του Εθνικού Μελιγαλά και του Τέλου Άγρα που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας και μας παραχώρησαν τους δύο ποδοσφαιριστές που ζητήσαμε.

Οι ομάδες αυτές, έδειξαν χωρίς δεύτερες σκέψεις ότι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας και τους ευχαριστούμε πολύ.

Είναι ευτυχία για τον ΠΣ "Η Καλαμάτα" να υπάρχουν σωματεία στην ΕΠΣ Μεσσηνίας που οι παράγοντες τους έχουν αυτόν τον τρόπο σκέψης και δράσης.

Με μεγάλη μας τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον Εθνικό Μελιγαλά και τον Τέλο Άγρα, συνεργασία που από την νέα χρονιά ευελπιστούμε να μεταφερθεί και σε άλλα τμήματα όπως οι ακαδημίες μας".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ