Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 10:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύσκολη έξοδος στην Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Από μια ομάδα που έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο θα φιλοξενηθεί σήμερα Κυριακή η Καλαμάτα, η οποία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής θα παίξει στην Ηλεία με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες με Αχαϊκή και Πανηλειακό και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται μαζί με τον Πανηλειακό.

Η ομάδα της Βάρδας, μόλις την Τετάρτη ενισχύθηκε με τον Γούρμο ενώ βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και καίγεται για βαθμούς.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί στο σημερινό ματς, αλλά και στα 9 συνολικά παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, με ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την βρήκε με πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Τορεζάνι, Βιγκιλάντε, Γκασούκας, Κανελλόπουλος, Ερέκι και Τζόρτζαν Ουνκς. Από την άλλη αποχώρησαν οι Καμινιώτης, Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Γουερέ, Βασιλόπουλος, Ν. Νικολόπουλος, Τσουλάκος, Κουρέλλας, Χελάς και Τσατσόπουλος.

Θυμίζουμε επίσης ότι η Καλαμάτα παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας όμως 5 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει ένα διπλό στα Βραχνέικα και 5 ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια.