Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 12:48

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-0: Λύγισε από τον πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον

 

Την τρίτη σερί ήττα στο δεύτερο γύρο της Γ’ εθνικής γνώρισε ο Τσικλητήρας Πύλου με 2-0 από τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου και αήττητο Αστέρα Βλαχιώτη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα προσπάθησε στους Μολάους, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία. Το παρήγορο για τον Τσικλητήρα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, είναι ότι ηττήθηκε και ο Διαγόρας Βραχνέικων, ενώ έχασε βαθμούς και η Αχαϊκή. Δύο ομάδες δηλαδή με τις οποίες θα δώσει μάχη για την παραμονή και η χθεσινή ήττα από τον Αστέρα θεωρείται εντός προγράμματος, με δεδομένη τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων.

Οι Λάκωνες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18’ με τον Σαμπατάκο, με τον Τσικλητήρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42’, όταν ο Χατζηστάμου πλάσαρε στο δοκάρι. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52’ ο πρώην παίκτης της “Μαύρης Θύελλας” Χάρης Μπριλάκης έκανε το 2-0 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, με τους νικητές να έχουν στη συνέχεια ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη πλευρά ο Τσικλητήρας έχει να επιδείξει ένα τετ α τετ του Πύλου. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Πάλιουρας, Τσουκαλάς, Κόντι, Σαμπατάκος (773’ Παναγόπουλος) Μπριλάκης, Τσιμικλής, Τόγιεφ (62’ Βλάχος), Σαραντόπουλος (83’ Μπερδούσης), Μανιαριώτης, Σταμόγιαννος (78’ Τσιόλας), Χρήστου.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Σβίγκος, Νιόκκας, Αμπραχαμιάν (74’ Μάραντος), Σεντεμέντες, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος (90’ Χίσα), Ρήγας, Πύλιος (84’ Μεμά), Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (74’ Κωστόπολος)