Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 15:18

Τέλος από τη Σπάρτη ο Γράφας, πάει Τρίκαλα

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν από τον πάγκο της Σπάρτης αποτελεί ο Θωμάς Γράφας, που θα έχει ραντεβού πρόσληψης στον ΑΟ Τρίκαλα.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η Σπάρτη. Ο τεχνικός, Θωμάς Γράφας, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία έπειτα από 9 αγώνες στον πάγκο (4-2-3) και μέσα στην ημέρα θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση των Τρικάλων, προκειμένου να μετακομίσει στη θεσσαλική ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός βοήθησε τους Λάκωνες να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία και να αναρριχηθούν στον πίνακα, όμως τη Δευτέρα (05/02) ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Όπως είχε συμβεί, λοιπόν, με τον Σωτήρη Αντωνίου έτσι και ο ίδιος αναμένεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο Σπάρτη - Τρίκαλα.

Η γραπτή του δήλωση:

"Καθαρά προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη Σπάρτη όπου έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον πρόεδρο κ. Νικόλαρο και τους διοικούντες τον σύλλογο και πραγματικά λυπάμαι που δεν θα συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε με τους ανθρώπους στη Λακωνία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι ήταν διαρκώς δίπλα μου όπως και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την αγαστή συνεργασία. Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο που έχουν μπροστά τους σε μια δύσκολη χρονιά στη Football League.
Πηγή: sport24.gr