Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 12:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 6-0: Με ευρύ σκορ επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 6-0: Με ευρύ σκορ επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές

 

Μετά από πέντε στείρες αγωνιστικές (με απολογισμό 3 ήττες και 2 ισοπαλίες) η Κυυπαρισσία επέστρεψε στις νίκες στο ματς με τον Μιλτιάδη, τον οποίο συνέτριψε με 6-0.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Τριφυλιακη ομάδας στο 2018, σε ένα ματς πάντως που δεν αντέχει κριτικής μιας και ο Μιλτιάδης είναι φέτος πολύ αδύναμος και ουραγός της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Τάκη Παναγόπουλου εμφανίστηκαν σοβαροί και στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με 5-0, προσφέροντας θέαμα. Στο δεύτερο έριξαν ταχύτητα και πέτυχαν μόλις ένα γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ με διαγώνιο σουτ του Χρονόπουλου. Στο 25’ ο Χρονόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Στασινόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Εξι λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Ανδρουτσή, ο Βατσής με σουτ έγραψε το 3-0.

Οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν σε γρήγορο τέμπο και στο 37’ έκαναν τέσσερα τα τέρματα τους μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Χρονόπουλου και κοντινή προβολή του Ντιόπ.

Στο 41’ ο Σπυρόπουλος κέρδισε πέναλτι από αμυντικό και ο Κωνσταντόπουλος από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος για το 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Βατσής στο 83’ με κοντινό σουτ.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρέκκα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (64’ Μουζής), Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ (55’ Λαχανάς), Κωνσταντόπουλος, Βατσής, Σπυρόπουλος (80’ Καραβούλιας), Αριδάς, Χρονόπουλος (72’ Ντέντα).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος, Γεωργακόπουλος (60’ Παντελής), Αυρηλιώνης (75’ Δημητρακόπουλος), Διαμαντόπουλος, Τσέρτος, Λακριντής, Γαλάνης, Ταχίρι, Βάγγαλης (70’ Κανελλόπουλος), Παυλόγιαννης, Αλεξόπουλος.