Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 16:16

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 2-0: Ενα ακόμη βήμα για την άνοδο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 2-0: Ενα ακόμη βήμα για την άνοδο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε. Αβίας νίκησε επικράτησε την Κυριακή το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, της Α.Ε. Γαργαλιάνων με 2-0.

Η ομάδα του Κάμπου με τη νίκη αυτή παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μέσα στο στόχο της ανόδου. Αντίθετα η ομάδα των Γαργαλιάνων βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού και με την παραπάνω ήττα δυσκόλεψε το έργο της για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 44’ ο Αποστολίδης με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ που εκτέλεσε ο Π. Καρδάσης. Στο 70’ ο Δ. Κορμπής μετά την απόκρουση του Τσώλη σε σουτ πήρε το “ριμπάουντ” και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να πετύχουν νωρίτερα δεύτερο γκολ, όταν στο 53’ έχασαν πέναλτι. Ο Κ. Κορμπής ανατράπηκε από αμυντικό και ο διαιτητής Σκόρδος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Κ. Κορμπής όμως έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γιαννακλής και Κομπιλίρης.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Γιαννέας (67’ Γεωργουλέας), Αποστολίδης, Τζανετέας, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Ψαρρέας (62’ Λυκουρέζος), Δ. Κορμπής, Γεωργίκος (28’ Γεωργαντάς), Π. Καρδάσης (86’ Αλντέσκου).

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Τσώλης, Αϊβαλής, Πανταζής, Πλάγος, Γεωργακόπουλος (28’ Στασινόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπολούν, Καγιανάς, Χρόνης (64’ Παπανδρεόπουλος), Μάγκος (79’ Δημητρακόπουλος), Νικολόπουλος (56’ Καλογερόπουλος).