Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 12:28

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ηρθε ο Στεφανίδης και πιάνει σήμερα δουλειά

Γράφτηκε από τον

 

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες ο Μάρκος Στεφανίδης. Ο νέος προπονητής συναντήθηκε και τα είπε με τον πρόεδρο Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Μεσσηνιακή ομάδα.

Ο Στεφανίδης, θυμίζουμε, ήταν προπονητής στην Ζάκυνθο και μάλιστα είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την Καλαμάτα τον περασμένο Νοέμβριο για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όταν οι “μελανόλευκοι” είχαν κερδίσει με 2-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο νέος προπονητής της Καλαμάτας μπαίνει κατευθείαν στα... δύσκολα μιας και την Κυριακή (3 μ.μ.) η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο (και αήττητο) του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής Αστέρα Βλαχιώτη.

Τέλος, η Καλαμάτα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας Ελβιο Μάνα για την προσφορά του/. “Δήλωσε παρών και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας όποτε του ζητήθηκε, δίνοντας και την ψυχή του για την "Μαύρη Θύελλα". Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρελθόν, καθώς υπάρχουν συζητήσεις ώστε να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα”, αναφέρει η ανακοίνωση.