Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 15:26

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μάχη μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα ακόμα φετινό γκολ από το Γιώργο Μουλιάτο ο Πανθουριακός έφυγε την Κυριακή νικητής από τους Γαργαλιάνους, επικρατώντας με 1-0 του Τέλλου Αγρα που πριν από δύο εβδομάδες είχε υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα (3-2) τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο.

Οι Νησιώτες όμως νίκησαν την επόμενη αγωνιστική τη Θουρία στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής και έτσι αποσπάστηκαν ξανά 4 βαθμούς. Ως εκ τούτου το προχθεσινό διπλό απλά κρατά ζωντανό τον Πανθουριακό στη μάχη για το πρωτάθλημα, Αν είχε κερδίσει στη Μεσσήνη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και νίκη τίτλου. Πλέον με το -4 από την κορυφή και με τους Νησιώτες να υπερτερούν και στην ισοβαθμία, ο Πανθουριακός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα ματς (13) και να περιμένει απώλειες βαθμών από τον Πάμισο.

“Ηταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά την βαριά ήττα από τον Πάμισο. Αλλάξαμε κάποια τακτικά σημεία στο παιχνίδι μας. Παρουσιαστήκαμε με μεγαλύτερο πάθος σε σχέση με το ματς με τον Πάμισο. Δείξαμε σε όλη τη διάρκεια ότι θέλουμε τη νίκη, για να μείνουμε ζωντανοί. Ηταν μια πολύτιμη νίκη”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Αργυρόπουλος για το 1-0 επί του Τέλλου Αγρα.

Ο προπονητής του Πανθουριακού τονίζει ότι η ομάδα του θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Επόμενος αντίπαλος είναι η προτελευταία Αναγέννηση Παραλίας, το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.