Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 13:31

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τέλος ο γκολκίπερ Γιώργος Κυριακόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Γιώργου Κυριακόπουλου στον Πανθουριακό, καθώς ο έμπειρος γκολκίπερ που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποτελεί παρελθόν.

Ο λόγος σύμφωνα με τους ιθύνοντες είναι ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έτσι αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία. Ως εκ τούτου ο Πανθουριακός θα πορευτεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής με τον έμπειρο Σταθά και το νεαρό Φαββατά.

Στη Σπερχογεία με Αναγέννηση

Στο γήπεδο της Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς” και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, θα διεξαχθεί το αυριανό ματς του Πανθουριακού με την Αναγέννηση Παραλίας. Οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε αλλαγή της έδρας λόγω του ότι δεν είχε κουρευτεί το χορτάρι στο Δημοτικό Στάδιο. Κάτι πάντως που έγινε χθες, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Δήμου.

Αγωνιστικά, ο Πανθουριακός θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου (είναι στο -4 από τον Πάμισο). Εκτός πλάνων είναι ο Κλουβάτος που θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αύριο στις 10 το πρωί στον Κορδία η ακαδημία του Πανθουριακού θα κόψει την πίτα της και το βράδυ του Σαββάτου στις 9 στου “Τέσσερου” θα κάνει το ίδιο και η ανδρική ομάδα.