Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 19:12

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ευχάριστος "πονοκέφαλος" για την 11αδα με Ατρόμητο Αχαΐας

Γράφτηκε από τον

Με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη πως μπορεί να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Μεσσηνιακός τον Ατρόμητο Αχαΐας, ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".

 

Οι "πράσινοι" έχουν πάρει τα πάνω τους μετά τις δύο τελευταίες επιτυχίες με Κόρινθο και Παναρκαδικό και φιλοδοξούν να… τριτώσει το καλό μεθαύριο με την ομάδα από το Λάππα. Αλλωστε όπως τονίζουν από την αρχή της χρονιάς τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Μεσσηνιακού, στην έδρα τους μοναδικός στόχος είναι η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Με αυτή τη φιλοσοφία θα κατέβουν και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο Αχαΐας, μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και που θα θελήσει να κάνει μια νέα αρχή στην Καλαμάτα.
Το ευχάριστο είναι πως στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά από πολύ καιρό και υπάρχει ευχάριστος… πονοκέφαλος για τη συγκρότηση της 11αδας. Ετσι λοιπόν εκτός από αυτούς που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη, υπάρχει και ο Μπαστακός που εξέτισε την ποινή του και ο Μπεγέτης που έχει αποθεραπευτεί πλήρως, οι οποίοι χτυπούν την πόρτα στην 11αδα.

Χωρίς Τσάκωνα η προπόνηση

Στη σημερινή προπόνηση που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ασπροχώματος έγιναν ορισμένες δοκιμές για την 11αδα, όμως περισσότερα θα φανούν αύριο στην προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Να σημειωθεί πως η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των Ελβιο Μάνα και Γιώργο Κατσούλη, μιας και ο Δημήτρης Τσάκωνας ήταν άρρωστος και δεν έδωσε το "παρών" προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.