Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 17:23

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 3-1: Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο

Γράφτηκε από τον

Το νικηφόρο σερί του συνέχισε και χθες ο Εθνικός Καλαμάτας που επικράτησε με 3-1 των Λύκων Αιγιαλείας χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η Καλαματιανή ομάδα κέρδισε με το ίδιο σκορ, όπως και στο ματς του α’ γύρου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, αφήνοντας μάλιστα πίσω 8 βαθμούς τη χθεσινή αντίπαλο της, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Β’ εθνική.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα για την προπονήτρια και αρχηγό της ομάδας Ντορίτας Μαυροειδής, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της Ελένη Κουτίβα. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ η Ντ. Μαυροειδή αγωνίστηκε με μαύρο περιβραχιόνιο.

Τα γκολ

Στο 46’ η Φιλανδριανού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Σταυρόπουλος σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Η Βουτσά ήταν εύστοχη από τα 11 βήματα και άνοιξε στο σκορ. Στο 72’ η Χαρλέπας έγινε αποδέκτης της μπάλας σε προσπάθεια συμπαίκτριας της και με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 80’ η Λαλιώτη με απευθείας φάουλ μείωσε προσωρινά σε 2-1 και στο 91’ η Μαυροειδή με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Καραμέρο, Λιάπη από την ΕΠΣ Λακωνίας

ΕΘΝΙΚΟΣ: Δημητρακοπούλου, Σπηλιοπούλου, Καλύβα, Πουλακίδα, Χαρλέπα, Κομινάκη (86’ Μυκονιωτάκου), Βουτσά (46’ Λεμπέση), Τσαμπούκου (65’ Παναγιωτακοπούλου), Φιλανδριανού, Μαυροειδή, Λ. Γιαννοπούλου.

ΛΥΚΟΙ: Μαστροκούκου, Δ. Νικολάου, Χ. Νικολάου, Παπαδοπούλου, Βασιλείου, Γ. Ευγενοπούλου, Παπαδοπούλου, Τ. Γιαννοπούλου, Λουλεμε, Λαλιώτη, Μητροπούλου. Στον πάγκο ήταν οι Καΐπη, Σταματοπούλου, Α. Γιαννοπούλου, Διαμαντοπούλου, Σ. Ευγενοπούλου, Βασιλακοπούλου, Σ. Νικολάου.