Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 20:04

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 0-2: Σπουδαίο διπλό για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 0-2: Σπουδαίο διπλό για την παραμονή

 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Ασπρόχωμα που κέρδισε τον Μιλτιάδη με 2-0.

Μια νίκη αρκετά σημαντική στην προσπάθεια που κάνουν οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στην κατηγορία. Μπορεί να βρίσκονται στην 13 θέση της βαθμολογίας και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με το παραπάνω αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον αγώνα Ολυμπιακός - Α.Ο. Φαραί, πλησίασαν στον πόντο την ομάδα των Γιαννιτσανίκων και παράλληλα αύξησαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους “ερυθρόλευκους” στους 7 βαθμούς.

Μια νίκη, μίση κατηγορία, τη χαρακτήρισε μιλώντας στο “Notosport” ο προπονητής του Ασπροχώματος Ιλιριαν Λούτα.

Γενικά το παιχνίδι, που διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς εκτός από τη βροχή είχε και αέρα, που έκαναν πιο δύσκολο το έργο των παικτών, ήταν μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Ρονάλντο Κανανάι παίρνει δίκαια τον τίτλο του πρωταγωνιστή του αγώνα αφού με δικά του γκολ, το Ασπρόχωμα πήρε την πολύτιμη νίκη στο γήπεδο του Πύργου. Στο 67’ μετά από συνδυασμό με τον Μουράτι μπήκε στην περιοχή και με σουτ στο “Γ” άνοιξε το σκορ. Στο 84’ επίσης μετά από συνδυασμό, αυτή τη φορά με τον Γυφτέα μπήκε στην περιοχή και ενώ με προσποίηση απέφυγε τον Τσέρτο, αυτός τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Κανανάι το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Μιλτιάδης φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 75’ όταν ο Παυλόγιαννης μπήκε στην περιοχή και πριν σουτάρει τον ανέτρεψε αντίπαλος του, με τον διαιτητή να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

Οι νικητές ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 80’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη γιατί βρήκε την μπάλα με το χέρι (η 1η κίτρινη ήταν για μαρκάρισμα).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κάππος, Λακριντής, Τσέρτος, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος, Ταχίρι, Παυλόγιαννης, Αλεξόπουλος (65’ Παντελής), Κανελλόπουλος.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Ε. Χρονόπουλος, Παπανικολόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μουράτι, Μπούρδος, Μπεκιάρης (75’ Αγκουστίν), Γυφτέας, Τσαγκλής (55’ Κανανάι), Πικιός.