Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 20:12

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Η διάρκεια κάνει τη διαφορά", τονίζει ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Την εκπληκτική του πορεία συνεχίζει ο Τσικλητήρας Πύλου που έκανε μεγάλη ανατροπή με τον Α.Ο. Φαραί αν και έπαιζε με 10 παίκτες και έφυγε με το "διπλό" από το "Π. Μπαχράμης".

Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή βρέθηκε μόνο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και το σημαντικότερο 10 ολόκληρους βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, όμως επισημαίνει πως τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα…
Αυτό που εννοεί είναι πως τα θεωρητικώς πιο εύκολα παιχνίδια αποδυκνείονται πολλές φορές πιο δύσκολα, αν δεν δείξεις την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση.
"Η διάρκεια κάνει τη διαφορά και δική μας φιλοσοφία είναι να κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Ανδρούσα και μετά βλέπουμε", σχολιάζει ο κ. Γεωργακλής.
Και το ματς με την Ανδρούσα θα γίνει στο γήπεδο της Μεθώνης αφού θα καθυστερήσει κι άλλο η ολοκλήρωση της επανασποράς του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Πύλου. Ετσι μέχρι τα τέλη του 2013 η Πύλος θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Μεθώνης που μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί… γούρικο.
Στα αγωνιστικά τιμωρημένος είναι ο Παπαγεωργίου και λογικά το κενό του θα καλυφθεί από τον Κατσιγιάννη, ενώ ο Σωτηρόπουλος έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα δώσει το "παρών". Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Τσώνης που όμως δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.