Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 14:24

Με Πολυμενέα στον πάγκο η Σπάρτη νίκησε τη Δόξα Δράμας

Γράφτηκε από τον

 

Με το νεαρό Καλαματιανό προπονητή Γιώργο Πολυμενέα στον πάγκο η ΑΕ Σπάρτης πήρε μεγάλη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Β’ εθνικής.

Μετά την αποχώρηση του Γράφα, ο μόλις 28 ετών Μεσσήνιος τεχνικός κοουτσάρισε ως υπηρεσιακός προπονητής την Λακωνική ομάδα στο Κυριακάτικο ματς όπου η Σπάρτη επικράτησε με 1-0 χάρτη στο γκολ του Μουζακίτη στο 75’.

Ο Γιώργος Πολυμενέας στη συνέντευξη Τύπου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες, τονίζοντας ότι έδειξαν επαγγελματισμό και συνέπεια.

«Πρώτα απ' όλα θα ξεκινήσω με την προετοιμασία που είχαμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς για εμάς ήταν μια μεταβατική εβδομάδα με την φυγή του προπονητή. Θα έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Οι παίκτες έδειξαν συγκέντρωση όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και τον επαγγελματισμό τους. Δουλέψαμε πάνω στον αντίπαλό μας. Κυνηγήσαμε αυτή την κάθετη πάσα για να βρούμε το γκολ και νομίζω ότι τα παιδιά το έκαναν πάρα πολύ καλά.

Για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία τόνισε: «Νομίζω ότι θα έχουμε νέο προπονητή μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης»