Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 17:28

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πικρία για τους δύο χαμένους βαθμούς με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πικρία για τους δύο χαμένους βαθμούς με Κυπαρισσία

 

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στον Πάμισο πως χάθηκε η νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κυπαρισσία.

Η ομάδα της Μεσσήνης ήταν ανώτερη, προηγήθηκε στο 53’ με τον Λαθύρη και είχε ευκαιρίες να “καθαρίσει” το ματς. Δεν το έκανε όμως και η Κυπαρισσία από ένα λάθος της άμυνας και χωρίς νωρίτερα να έχει απειλήσει, ισοφάρισε με τον Βατσή στο 80’ και έφυγε με το βαθμό.

Στις τάξεις του Παμίσου υπάρχει πικρία για τους δύο χαμένους βαθμούς και κυρίως τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία. ΟΙ Νησιώτες εξακολουθούν πάντως να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, μιας και παραμένουν στην κορυφή της Α’ τοπικής, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από το δεύτερο Πανθουριακό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Πάμισος έχει κερδίσει και στα δύο ντέρμπι τον ανταγωνιστή του για τον τίτλο, αλλά οι “γκέλες” στη Μεσσήνη με Ανδρούσα και Κυπαρισσία, δεν του έχουν επιτρέψει να ξεφύγει.

Μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής, η διαφορά μάλιστα από τους τέσσερις, μειώθηκε στους 2 βαθμούς και ο Πάμισος δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Το θετικό είναι ότι οι “πράσινοι” θα δώσουν σερί ματς στο γήπεδό τους (ακολουθούν Ασπρόχωμα και Ομόνοια) και η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει, ώστε η ομάδα να ανασυνταχθεί και να μπει με άλλη ψυχολογία στην τελική ευθεία της Α’ τοπικής.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Βέλλης παραμένει τραυματίας, ενώ ο Γιάννης Μωράκης έχει κάνει μαγνητική στο γόνατο και προσμένει τα αποτελέσματα.