Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 11:20

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για την πρόκριση στους “8” οι παίδες με Αιτωλοακαρνανία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για την πρόκριση στους “8” οι παίδες με Αιτωλοακαρνανία

 

Μετά τους νέους, που την προηγούμενη Τετάρτη εξασφάλισαν την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, σήμερα ήρθε η ώρα της μικτής ομάδας των παίδων του νομού μας να παίξει για μια θέση στους 8.

Η μικτή παίδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που είχε κατακτήσει τον τίτλο στον όμιλο της, θα παίξει στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων με αντίπαλο την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο του Ζευγολατιού.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 9 π.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και θα τη συνοδέψουν ο πρόεδρος της Λεωνίδας Οικονομίδης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος και ο προπονητής των μικτών ομάδων Ηλίας Μαστορέας.

Την 18άδα της Μεσσηνιακής ομάδας απαρτίζουν οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος (Δώριο), Παναγιώτης Γουρνάς (Ερμής), Μιλτιάδης Δολαπτσής (Δαναός), Γιάννης Ηλιόπουλος (Δαναός), Ταουλάντ Κούκα (Πράσινα Πουλιά), Παναγιώτης Λάππας (Τέλλος Αγρας), Δημήτρης Λάσκαρης (Ερμής), Γιώργος Μούζος (Αίας), Εμάνουελ Μπομπότσι (Ακαδημία Πάμισος), Ηλίας Μπουρίκας (Δαναός), Φίλιππος Παπαθεοδωδίδης (Αίας), Γιώργος Παπανικολόπουλος (Αίας), Γιάννης Παπανικολόπουλος (Αίας), Νίκος Παυλής (Καλαμάτα), Σμαράλντο Σάλλα (Καλαμάτα), Γιώργος Σκοπέτος (Ερμής), Γιώργος Τσορόπουλος (Ερμής), Χρήστος Τσουμάνης (Πατίστα).