Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 12:15

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Καλαμάτα και Κυπαρισσία στο μεγάλο τελικό

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα και η Κυπαρισσία είναι οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος όπου θα αναδειχθεί ο... υπερπρωταθλητής Μεσσηνίας.

Το περασμένο Σάββατο έγιναν οι ημιτελικοί αγώνες όπου συμμετείχαν οι 4 ομάδες που είχαν πάρει τον τίτλο στους 4 ομίλους του πρωταθλήματος.

Η Καλαμάτα νίκησε εύκολα με 7-0 την Ομόνοια ενώ στο άλλο ματς η Κυπαρισσία επικράτησε δύσκολα του Εθνικού Μελιγαλά με 1-0.

Καλαμάτα και Κυπαρισσία θα συναντηθούν στον τελικό που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 11 π.μ. στο γήπεδο του Δωρίου.

Στην παράταση η Κυπαρισσία

Στο ματς που έγινε στο γήπεδο του Δωρίου ο Κυπαρισσία νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Καλαμάτας χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Χαραλαμπόπουλος στο προτελευταίο λεπτό της παράτασης. Ο Εθνικός είχε κερδίσει πέναλτι στο 70 σε μαρκάρισμα στον Σεμούρι. Το εκτέλεσε ο Διακουμέας αλλά απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος. Ο Εθνικός φώναξε και για άλλο πέναλτι, στην τελευταία φάση του αγώνα (μετά το 1-0) σε μαρκάρισμα στον Διακουμέα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας και βοηθοί η Ηλιοπούλου και ο Μπουρίκας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τσολαρίδης, Κοσμόπουλος, Κάπο, Αλκα, Χαραλαμπόπουλος, Μπράβος, Θανάσουλας, Δημητρακάκης, Τσιμπλής.

Επαιξαν και οι Λαμπρόπουλος, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Σιβσί Κραούσιους, Διονυσόπουλος, Μελάς, Γαλάνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Φρέσκασ, Ρουμελιώτης, Διακουμάκος, Σεμούρι, Μπουρίκας, Τζάθας, Χιώτης, Καλογερόπουλος, Τζώρτζης, Η. Παπαδόπουλος, Ι. Παπαδόπουλος. Επαιξαν και οι Μακρής, Ζαρακοβίτης, Δελλής, Ν. Παναγόπουλος.

Εύκολη νίκη η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα νίκησε εύκολα στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” την Ομόνοια με 7-0.

Στο 23’ο Τσιγαρίδης μπήκε στην περιοχή από πλάγια έκανε τη σέντρα και ο Χριστόπουλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 35’ μετά από κόρνερ του Τσιγαρίδη ο Οικονομέας με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό ο Τσιγαρίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 39’ μετά από σέντρα του Γιαννέλη ο Δημόπουλος με φαλτσαριστή κεφαλιά πέτυχε το 0-3.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χριστόπουλος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ και ο Στυλιανόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-4. Στο 46’ ο Τσιγαρίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Οικονομέας με κεφαλιά πέτυχε το 0-5.

Στο 49’ ο Τσιγαρίδης έκανε τη σέντρα και ο Ρουμελιώτης με πλασέ σημείωσε το 0-6. Στο 56’ ο Στυλιανόπουλος είχε δοκάρι σε σέντρα – σουτ για την Ομόνοια. Στο 57’ ο Τσιγαρίδης με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-7. Διαιτητής ήταν ο Τσουλάκος και βοηθοί διαιτητές η Παπαϊωάννου και ο Καμάι.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μπεχράκης, Κάρλος, Γεωργιόπουλος, Ζόμπολας, Στυλιανόπουλος, Τσάκωνας, Ι. Μανώλης, Μπάμπης, Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουρέτας. Επαιξαν και οι Αθ. Μανώλης, Μεμισία, Γεωργόπουλος, Χριστόπουλος, Κλημεντίδης, Σούμπλης, Καλογερόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοντογεώργης, Γιαννέλης, Οικονομέας, Κάτσος, Δριμής, Δημόπουλος, Λέσι, Κανανάι, Ρουμελιώτης, Τσιγαρίδης, Χριστόπουλος. Επαιξαν και οι Σαούτης, Καπετανάκης, Θεοδωρόπουλος, Δικαιουλάκος, Ψωρομύτης, Κακαρούμπας.