Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 15:49

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αήττητη το 2018 με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες!

Γράφτηκε από τον

 

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Ομόνοια μέσα στο 2018 μετρώντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, που την έχουν φέρει στην 10η θέση της Α’ τοπικής και στο +15 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η καλαματιανή ομάδα έχει να ηττηθεί από τις 17 Δεκεμβρίου και το εντός έδρας 2-4 από την Εράνη. Εκτοτε νίκησε Ολυμπιακό (2-0), Α.Ο. Φαραί (1-0), Σπερχογεία (2-1), Εθνικό Μελιγαλά (2-1) και μοιράστηκε τους βαθμούς με Διαβολίτσι (0-0) και Απόλλωνα Καλαμάτας (1-1). Το ζητούμενο πλέον είναι να διευρύνει το αήττητο σερί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, με δεδομένο ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο Σωτήρης Δημάκης τονίζει ότι στόχος είναι να πάρουν σταδιακά χρόνο συμμετοχής και παιδιά από την ακαδημία.

Οσο για το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό, ο τεχνικός της Ομόνοιας είπε: “Ηταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, κάτι που μας έδωσε ψυχολογία. Πιέσαμε τον Εθνικό και με το 2-0 στο τέλος του α’ γύρου ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε χαλάρωση και αυτό έφερε τη μείωση του σκορ. Στο τέλος όμως είχαμε κλασικές ευκαιρίες για άλλο γκολ και δεν απειληθήκαμε. Κρατάμε ότι είμαστε αήττητοι για 6 παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”. Αγωνιστικά αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση και έτσι η Ομόνοια θα δώσει αύριο φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στις 6 μ.μ. στο “Γ. Λουκαρέας”. Το Σάββατο θα γίνει ο αποκριάτικος χορός της ομάδας και οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη.