Κυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018 13:26

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ικανοποίηση Μαυρέα για την πορεία

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 1-0 γνώρισε την περασμένη Κυριακή στο Διαβολίτσι ο Τέλλος Αγρας σε ένα ματς που ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε χάρη στο γκολ του Κουλόπουλου.

Ο τεχνικός της ομάδας των Γαργαλιάνων Αντώνης Μαυρέας πάντως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ενώ δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την όλη λειτουργία της ομάδας εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για την συνέχεια.

“Πρώτα από όλα ευχαριστούμε για την τέλεια φιλοξενία στο Διαβολίτσι. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα που δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας! Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τα παιδιά! Όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα λίγο αν χάσεις τη συγκέντρωση σου το πληρώνεις! Κάτι τέτοιο έγινε στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ! Μετά το γκολ αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με επιθετική σκέψη και πρωτοβουλία δυστυχώς δεν κάναμε κάτι που θα μας έδινε τουλάχιστον το βαθμό. Ίσως χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για να φεύγαμε με κάτι θετικό από το Διαβολίτσι! Με την προσθήκη του Τρίψα και Παπαθεοδώρου και φυσικά και τα άλλα αξιόλογα παιδιά που διαθέτουμε έχουμε γίνει πιο ποιοτικοί στο παιχνίδι μας! Θέλουμε σίγουρα δουλειά και δεν σταμάτα ποτέ αυτό, πάντα πρέπει να δουλεύουμε! Και πολύ σημαντικό είναι ότι πλέον έχουν θέση και τα μικρά μας παιδιά, ο Αλεξανδρόπουλος που είναι πολύ ποιοτικό παιδί, πάει περίφημα και του ανήκει το μέλλον! Και έχουν σειρά και αλλά νέα παιδιά όπως οι Καλογερόπουλος, Αναστασόπουλος, Καυκής, Καμινάρης και Λάππας! Τόπο στα νιάτα μας. Και πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ταύτιση φιλοσοφίας και στόχων του προέδρου μας κ. Καλκαβούρα, διοίκησης και προπονητή, όλα πάνε όπως είχαμε σχεδιάσει. Περνάμε πολύ όμορφα στην προπόνηση και σε ό,τι έχει να κάνει με την λειτουργία του Άγρα! Υπάρχει πραγματική υγεία στην ομάδα και μέχρι τέλος έτσι θα πορευτούμε με πολύ κέφι και διάθεση, όπως αρμόζει σε μια σοβαρή ομάδα”.