Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 17:40

Δεν τα βρίσκουν για τα τηλεοπτικά οι ομάδες της Super League

Γράφτηκε από τον

Δεν βρέθηκε λύση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που διεξήχθη το μεσημέρι αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Διαφορετικές απόψεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Για σχεδόν δυο ώρες κράτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το μεσημέρι της Τρίτης με κύριο θέμα τα τηλεοπτικά αλλά λύση δεν βρέθηκε.

Κατά τη συνεδρίαση υπήρξαν αρκετές διαφορετικές απόψεις μπορούμε να πούμε ότι επικράτησε η διχόνοια και όχι η σύμπνοια απόψεων. Οπότε οι ομάδες αποφάσισαν να μην βγει απόφαση σήμερα αλλά να πάνε σε νέο Δ.Σ. το επόμενο δεκαπενθήμερο για να συζητήσουν εκ νέου για τα τηλεοπτικά.

Κάτι το οποίο υποστήριξε και ο Χρήστος Δάρας εξερχόμενος της αίθουσας λέγοντας πως οι ομάδες περιμένουν από τους μεγάλους την πρόταση τους για τα τηλεοπτικά τις επόμενες μέρες.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: "Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες περιμένουμε τις προτάσεις των μεγάλων για το τι θα γίνει και θα κάνουμε νέο Δ.Σ.".

Αρνητικός στην κεντρική διαχείριση εμφανίσθηκε ο Ολυμπιακός που εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ. από τους Βρέντζο, Αγραφιώτη, Μπαταγιάννη και Λίβα ενώ η ΑΕΚ που εκπροσωπήθηκε από τον Μηνά Λυσάνδρου τονίζει ότι πρότεινε να καταγραφούν τα δικαιώματα και οι όροι πιθανού διαγωνισμού για την κεντρική πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενόψει της επόμενης συζήτησης των εκπροσώπων των ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν μπορούσε να πει ξεκάθαρα την άποψη του και περιμένει να δει τι θα γίνει όπως τόνισε εξερχόμενος ο Βασίλης Κωνσταντίνου που βρέθηκε στα γραφεία της λίγκας μαζί με τον Στράτο Σωπήλη.

Όσο για τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που είναι ήδη εκτός κεντρικής διαχείρισης και άρα έχει δική της ρήτρα αν σπάσει το συμβόλαιο της με τη "NOVA".

Αναφορικά με τις 12 μικρομεσαίες ομάδες Ξάνθη, Ατρόμητος, Aστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός εμμένουν στην απόφαση για συσπείρωση των ομάδων πλην του "Βig - 4" ενώ στις υπόλοιπες ομάδες διίστανται οι απόψεις.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στα γραφεία βρέθηκαν οι Δάρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κούγιας (ΑΕΛ), Πανόπουλος (Ξάνθη), Κωστούλας (Παναιτωλικός), Μποροβήλος (Αστέρας).

Κατά την αποχώρηση του ο Γιώργος Μποροβήλος που εκπροσώπησε τον Αστέρα σημείωσε: "Είμαι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης όλων των ομάδων".

Ενώ από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σημείωσε: "Δεν ξέρω, θα δούμε τι θα γίνει. Αν δεν μας δείχνει κανένα κανάλι θα έχω και 15.000 κόσμο στο γήπεδο".

Ενώ Φώτης Κωστούλας, ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού σημείωσε: "Και δέκα ομάδες να είμαστε θα πάμε να διαπραγματευτούμε με τη "NOVA".

Επίσης θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η πρόταση που είχε κάνει η NOVA προς την Super League ήταν 30 εκατ. ευρώ και η διοργανώτρια αρχή την απέρριψε ζητώντας 33,5 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία το συνδρομητικό κανάλι είπε ότι αποσύρει την προσφορά του

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ