Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 14:59

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 6-0: Ξέσπασε με εξάρα και βρέθηκε εκ νέου στο +4

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 6-0: Ξέσπασε με εξάρα και βρέθηκε εκ νέου στο +4

 

Στο Ασπρόχωμα ξέσπασε χθες ο Πάμισος φιλοδωρώντας με έξι τέρματα τη νεοφώτιστη ομάδα (6-0) και παράλληλα άκουσε ευχάριστα νέα από την Κυπαρισσία...

Οι νησιώτες πήραν μια εύκολη νίκη μετά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου από την “Μαύρη Θύελλα” και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Πανθουριακού στην Κυπαρισσία. Ετσι ανέβασαν εκ νέου τη διαφορά από τη 2η θέση στους 4 βαθμούς 11 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά το Ασπρόχωμα υπέστη μια φυσιολογική ήττα, όμως το ευχάριστο είναι πως παραμένει 7 βαθμούς πάνω από την 14η θέση που οδηγεί στην Α1 τοπική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της ομάδας Ιλιε Λούτα έθεσε την παραίτηση του μέσα στην εβδομάδα, όμως αυτή δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Ασπροχώματος και έτσι χθες βρέθηκε κανονικά στον πάγκο της ομάδας του.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέξης Μαντζούνης έκανε αλλαγές στην 11αδα, ξεκινώντας τους Παπαδόπουλο και Καραπετιάν.

Μόλις στο 2’ ο Τσουλάκος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και στο 14’ έβαλαν και τρίτο γκολ με τον Τσουλάκο να σερβίρει για τον Σταματελόπουλο που με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σακκά.

Στο 18’ έγινε το 4-0 με δυνατό σουτ του Τσουλάκου από το ύψος του πέναλτι, με τον υψηλόσωμο φορ να πετυχαίνει χατ τρικ.

Στο 32’ ήταν η σειρά του Λαθύρη να χριστεί σκόρες με κοντινό σουτ μετά από ωραία συνεργασία, με το 5-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έριξαν αισθητά ρυθμούς, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμενων.

Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 81’ με πλασέ του Λαθύρη.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Ρέκκα και Γιαννακλή.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος (60’ Βλάχος), Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Μπερερής, Μωράκης (55’ Φιλόπουλος), Λαθύρης, Κάνιστρας, Τσουλάκος (55’ Μπογκντάνι), Παπαδόπουλος, Καραπετιάν (18’ λ. τρ. Βέλλης).

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς (50’ Σαρρής), Μπεκιάρης, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Α. Χρονόπουλος (46’ Ζαφειρόπουλος), Μουράτι, Μπούρδος (52’ Μυστριώτης), Κανανάι, Ι. Σακκάς (40’ Παχτίτης), Πικιός, Γυφτέας.