Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 15:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Σταμάτησε και τους δύο πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

 

Ρυθμιστής του τίτλου στην Α’ τοπική αποδεικνύεται ο ΑΟΚ... Η ομάδα της Κυπαρισσίας μετά τον Πάμισο πριν δύο εβδομάδες, σταμάτησε χθες και τον έτερο διεκδικητή του τίτλου Πανθουριακό, μένοντας στο 1-1 στο γήπεδο της Τριφυλιακής πόλης.

Ετσι η διαφορά μεταξύ Παμίσου και Πανθουριακού ανέβηκε ξανά στους 4 βαθμούς, με την Κυπαρισσία να δείχνει έμπρακτα πως παίζει μονάχα για την ιστορία της και το βαρύ όνομα που κουβαλά.

Μεγάλος χαμένος σαφώς ήταν ο Πανθουριακός που έφερε ισοπαλία για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας και πλέον περιμένει δύο γκέλες του πρωτοπόρου Παμίσου (εφόσον αυτός κάνει το απόλυτο) για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και αφού είχαν ένα σουτ στο 5’ του Χελά που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος, στο 20’ άνοιξαν το σκορ...

Προηγήθηκε στο 20’ με Κλουβάτο

Ο Τριανταφυλλάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο προωθημένος Κλουβάτος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 30’ και πάλι ο Αθανασόπουλος είπε “όχι” σε σουτ του Χελά, ενώ στο 42’ μετά από γέμισμα του Τριανταφυλλάκη ο Ντιόπ παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, όμως ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι του Τάκη Παναγόπουλου ανέβασαν την απόδοση τους και με τη δύναμη της έδρας απείλησαν τον Πανθουριακό.

Στο 48’ πάντως η ομάδα της Θουρίας έχασε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν ύστερα από συνεργασία Μουλιάτου, Χελά και Πανταζή ο τελευταίος πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο 61’ ο Κωνσταντόπουλος σούταρε με τον Σταθά να αποκρούει, με τον έμπειρο πορτιέρο να επεμβαίνει σωτήρια και στο 66’ σε σουτ του Βατσή.

Ισοφάριση στο 77’ με Μιτρόφ

Η ισοφάριση για τους “κυανόλευκους” ήρθε στο 77’ όταν ύστερα από κόρνερ του Χρονόπουλου, ο εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι Μιτρόφ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στα λεπτά που απέμεναν η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου προσπάθησε να βάλει το νικητήριο γκολ, όμως οι προσπάθειες των Κλουβάτου και Αργυρόπουλου δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσουλάκο και Τσίρμπα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Αριδάς, Λαχανάς (82’ Μουζής), Χρονόπουλος (90’ Δημητρακάκης), Βατσής, Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης, Κλουβάτος, Σεφεράσι (70’ Μπιτσάνης), Δρογγίτης, Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Μουστάκας, Χελάς (80’ Βυζάς), Πανταζής (67’ Κουρούπης).