Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 17:04

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 3-1: Η νίκη ήρθε στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Στην 6η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Τέλλος Αγρας μετά τη χθεσινή εντός έδρας νίκη του επί της Αναγέννησης Παραλίας με 3-1.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν το πλασάρισμα τους μέσα στην πρώτη 6άδα (κάτι που κατάφεραν) και τους φιλοξενούμενους για να συνεχίσουν την προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού. Ομως μετά το παραπάνω αποτέλεσμα, η Αναγέννηση έχασε και άλλο έδαφος στο δρόμο για τη διεκδίκηση της παραμονής της, στην κατηγορία, καθώς παραμένει στην προτελευταία θέση με μόλις 5 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο ανάγκη τους τρεις πόντους και έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να το πετύχουν. Στο πρώτο μέρος είχε δύο αξιόλογες φάσεις με τον Βουρνά, όμως ο έμπειρος επιθετικός δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα στο 21’ η ομάδα του βγήκε στην κόντρα, αυτός έγινε αποδέκτης της μπάλας, όμως με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 30’ προσπάθησε με σουτ να σκοράρει, αλλά ο Ντουγερόγλου κατάφερε να αποκρούσει. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα είχε φάσεις, αλλά μόλις στην εκπνοή του αγώνα κατόρθωσε να σκοράρει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1. Ηταν στο 90’ όταν κέρδισε πέναλτι ο Στ. Χαρίτος σε ανατροπή του από τον Λ.Χρ. Ανδρώνη και ο Δ. Σώκαλης ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Ο Τέλλος Αγρας παρά τις προσπάθειες του δεν μπόρεσε να σκοράρει στο α’ μέρος. Ομως στην επανάληψη, στάθηκε πιο τυχερός και πέτυχε τρία γκολ. Στο 60’ ο Παπαθεοδώρου με πλασέ άνοιξε το 1-0 και στο 66’ Γεωργιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 84’ ο Γεωργόπουλος με διαγώνιο πλασέ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστίας του Βασιλόπουλου και “έγραψε” το 3-0.

Ο προπονητής του Τέλλου Αγρα Αντώνης Μαυρέας στο τελευταίο σχεδόν 20λεπτο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε τρεις 15χρονους. Ο λόγος για τους Αλεξανδρόπουλο, Π. Αναστασόπουλο και Καμινάρη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Πότσης, Γεωργόπουλος (85’ Καμινάρης), Λ.Χ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Μπούμπα (75’ Π. Αναστασόπουλος), Τζανετέας, Διακουμής, Παπαθεοδώρου, Τρίψας, Γεωργιόπουλος (73’ Αλεξανδρόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βασιλόπουλος, Χ. Κοντοθανάσης (80’ Π. Χαρίτος), Μάλαμας, Κουτίβας, Στ. Σώκαλης, Β. Κοντοθανάσης (59’ Κουραμπάς), Χαρλέπας, Δημόπουλος, Στ. Χαρίτος, Δ. Σώκαλης, Βουρνάς (75’ Γελασάκης).