Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 11:47

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με πολλά προβλήματα επέστρεψε από Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με πολλά προβλήματα επέστρεψε από Ζάκυνθο

 

Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε την Κυριακή στη Ζάκυνθο η Καλαμάτα η οποία έφερε 1-1 με την τοπική ομάδα.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέσα σε δύο λεπτά του ξεκίνημα του αγώνα με την Ζάκυνθο να προηγείται στο 15’ και την Καλαμάτα να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό με τον Βασίλη Αθανασόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η 10 ισοπαλία της Καλαμάτας σε 17 ματς πρωταθλήματος, ενώ στα υπόλοιπα 7 ματς μετρά 6 νίκες και μια ήττα.

Μετά την 17η αγωνιστική η Καλαμάτα ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Παναρκαδικό.

Πέρα από το ισόπαλο αποτέλεσμα όμως, το ματς με την Ζάκυνθο έφερε και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα οι Τάσος Καντούτσης και Γιάννης Καλογερόπουλος συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παλληξουριακό. Παράλληλα τραυματίες αποχώρησαν από το ματς οι Ερέκι και Αθανασόπουλος και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να παίξουν την Κυριακή. Τραυματίας είναι από την περασμένη εβδομάδα και ο Λιόλιος ενώ στην Ζάκυνθο δεν έπαιξε ούτε ο Γκασούκας λόγω ίωσης.

Στεφανίδης: Δίκαιο αποτέλεσμα

Ο προπονητής της Καλαμάτας Μάρκος Στεφανίδης χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία το βαθμό με βάση τα προβλήματα της Καλαμάτας ενώ εξέφρασε παράπονα για την συμπεριφορά μεμονωμένων ανθρώπων απέναντι του.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του τόνισε: “Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, είχα δηλώσει ότι μαθηματικά δεν έχει σωθεί κανένας. Εχω μια ομάδα στα χέρια μου, δεν έχει καμιά σχέση με την Καλαμάτα της αρχής του πρωταθλήματος. από εκεί και πέρα παίξαμε χωρίς 4 βασικούς μας παίκτες και ήρθαμε να παίξουμε αυτό το κομμάτι εδώ στο νησί. Στο αγωνιστικό μέρος η Ζακυνθος είχε ευκαιρίες μπορούσε να είχε τελείωσε κάποιες από αυτές, είχαμε και εμείς δύο καλές στιγμές. Για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία που παρά τις απουσίες πήραμε βαθμό απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Ζάκυνθος που πραγματική την χάρηκα γιατί είδα στοιχεία δικά μου. Από εκεί και πέρα 2-3 άτομα με στεναχώρησαν που με ανήθικο τρόπο συμπεριφέρθηκαν στο πρόσωπο μου από κάποια άτομα που σαν φίλος έφυγα από την ομάδα του νησιού. Εδώ στο νησί έχω μόνο φίλους και θα ξαναέρθω και μαζί θα πιω καφέ. Γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο μας αδικούν που λένε ότι η Καλαμάτα πήγε και έχασε στην Βάρδα με αυτόν τον τρόπο. Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες και αναφέρομαι στη Ζάκυνθο. Εγώ είδα μια πάρα πολύ καλή ομάδα από την μεριά της Ζακύνθου και πραγματικά μου άρεσε. Αν η Ζάκυνθος συνεχίσει να παίζει όπως έπαιξε με εμάς τότε έχει πολλές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Όσο για τον διαιτητή δεν θέλω να μείνω εκεί δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι, μπορεί να μην το είδε ο άνθρωπος. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο”.