Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 13:25

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας

Γράφτηκε από τον

 

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πάμισος, μετά το εντός έδρας 1-1 με την Κυπαρισσία, αλλά και το χαμένο τελικό στην παράταση (1-2) με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε την Κυριακή με 6-0 το Ασπρόχωμα και ενώ στο 32’ το σκορ ήταν 5-0! και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον Πανθουριακό, που την ίδια ώρα μοιραζόταν γκολ 1-1 και βαθμούς εκτός έδρας με την Κυπαρισσία.

Οι πρωτοπόροι στην Α’ τοπική έχουν λοιπόν ξανά διαφορά ασφαλείας από τον ανταγωνιστή τους για τον τίτλο και το ζητούμενο πλέον είναι να τη διατηρήσουν στις τελευταίες 11 αγωνιστικές.

Διότι και άλλες φορές βρέθηκαν σε ανάλογη θέση, αλλά ο Πανθουριακός πλησίασε σε απόσταση βολής.

Ο Αλέξης Μαντζούνης πάντως επιβράβευσε τους παίκτες του για την καλή εικόνα και τη νίκη με διήμερο ρεπό (Δευτέρα – Τρίτη), ανανεώνοντας το ραντεβού στο γήπεδο για την Τετάρτη το μεσημέρι.

Ο προπονητής του Παμίσου έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι “πράσινοι”, ενώ είχε την ευκαιρία να φρεσκάρει και την 11άδα, λόγω και της κούρασης από τα 120 λεπτά της Τετάρτης. Οι Νησιώτες σκόραραν νωρίς και όλα έγιναν πιο απλά, μιας και υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από το Ασπρόχωμα και στο τέλος άκουσαν και τα ευχάριστα νέα από την Κυπαρισσία. Η συνέχεια για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει ένα ακόμα εντός έδρας ματς, το τρίτο στη σειρά με την Ομόνοια, που είναι αήττητη μέσα στο 2018.

Ο Ηλιόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Καραπετιάν.