Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 21:31

Μόνο νίκη, λένε Γκόφας, Οντσβόνγκ για το ντέρμπι στο Αργος

Γράφτηκε από τον

Η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το ντέρμπι της Κυριακής στο Αργος συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση. Πριν την έναρξη της, οι παίκτες θα παρακολουθήσουν σε βίντεο τον Παναργειακό και ο Γκόφας θα τους δώσει τις τελευταίες τακτικές οδηγίες για το  ματς.


Όσον αφορά την 11άδα, δεν αναμένονται αλλαγές και έτσι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν είναι οι Ρηγανάς, Τσόπελας, Ι. Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Πούτσης, Ζαχαρόπουλος, Καραχάλιος, Οντσβόνγκ και Καλαντζής.
Την πίστη τους ότι η Καλαμάτα μπορεί να πάρει την νίκη στο Αργος εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο site της ομάδας ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" Μίλτος Γκόφας και ο φορ της ομάδας Μπόρις Οντσβόνγκ.
Ο Γκόφας σημείωσε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα αυτό με τον Παναργειακό. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα κάνουμε το καθήκον μας, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».
Ο Μπόρις Οντσβόνγκ τόνισε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία. θα πάμε για τη νίκη ώστε να πλησιάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας».