Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 17:59

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 5-0: Εύκολο απόγευμα

Γράφτηκε από τον

 

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πανθουριακός, ύστερα από την ισοπαλία στην Κυπαρισσία.

Η ομάδα της Θουρίας νίκησε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με 5-0 το Ασπρόχωμα και παραμένει σε απόσταση 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο.

Οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" τη νίκη από το πρώτο μισάωρο, όταν και προηγήθηκαν με 3-0. Ο Μουλιάτος στο 16' έκανε με πλασέ το 1-0 και ενώ στο 3' είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι. Στο 20' ο Χελάς ευστόχησε στο τετ α τετ και έγραψε το 2-0 και στο 30' έγινε το 3-0. Ο Μουστάκας έκανε το σουτ ο Σακκάς έδιωξε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουλιάτος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θουρία βρήκε δύο ακόμα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 76' με τον Μπιτσάνη και στο 78' με το Μουλιάτο που πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ.

Να σημειωθεί ότι το Ασπρόχωμα αγωνίστηκε από το 67' με 10 παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Σακκάς (είχε μπει στο ματς στο 54') και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Ετσι κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Παπανικολόπουλος.

To ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Κομπιλίρη και Κασκάνη

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (60' Φαββατάς), Παντσιώτης (46' Λάσκαρης), Δρογγίτης, Κλουβάτος, Μουστάκας (56' Πανταζής), Αργυρόπουλος (46' Δημητρακόπουλος),Τριανταφυλλάκης, Κουρούπης, Μουλιάτος, Μπιτσάνης, Χελάς.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Σακκάς (54' Σαρρής), Μπεκιάρης, Γυφτέας (60' Μυστριώτης), Πικιός, Χρονόπουλος, Κανανάι,Λούτα (46' Ζαφειρόπουλος), Παχτίτης, Παναγιωτόπουλος, Τσαγκλής,Χρονόπουλος (46' Παπανικολόπουλος).