Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 12:01

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για την πρόκριση στους “4” σήμερα οι νέοι με Μακεδονία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για την πρόκριση στους “4” σήμερα οι νέοι με Μακεδονία

 

 

Με αισιοδοξία για την πρόκριση αναχώρησε χθες το μεσημέρι η αποστολή της μικτής νέων Μεσσηνίας για τη Λιβαδειά, εκεί όπου θα διεξαχθεί σήμερα ο νοκ – άουτ προημιτελικός με την αντίστοιχη ομάδα της Μακεδονίας, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Η σέντρα θα δοθεί στις 12.30 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας και οι νέοι της Μεσσηνίας ευελπιστούν ότι θα πάρουν την άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στους παίδες από τη Μακεδονία.

“Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει παίκτες από ομάδες της Θεσσαλονίκης. Το θέλουμε πολύ να βρεθούμε στα ημιτελικά. Ελπίζω να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος”, δήλωσε στην “Ελευθερία” ο Ηλίας Μαστορέας λίγο πριν η αποστολή ξεκινήσει το ταξίδι.

Ο προπονητής των μικτών Μεσσηνίας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σαρδέλη, που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Η 18άδα για τον σημερινό προημιτελικό έχει ως εξής: Γιάννης Δημόπουλος, Ανδρέας Ζώτος, Παναγιώτης Οικονομέας Παναγιώτης Ρουμελιώτης Παρασκευάς Τσιγαρίδης, Ελευθέριος Χριστόπουλος (Καλαμάτα), Γιώργος Κωστέας,Κώστας Παπαθεοδωρίδης, Γιώργος Παπανικολόπουλος (Αίαντας). Βασίλης Αντωνόπουλος, Κώστας Κοσμόπουλος (Πατίστα), Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Αγρας), Αλέξανδρος Καλύβας (Πράσινα Πουλιά) Φώτης Κουμπαρούλης (Δώριο), Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος) Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος (Σπερχογεία) Γιάννης Σαούτης (Δαναός) και Μιχάλης Στυλιανόπουλος, (Ομόνοια).

Την αποστολή συνοδεύουν εκτός φυσικά από τον προπονητή Ηλία Μαστορέα, οι υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς, και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος.

Να σημειωθεί ότι σήμερα διεξάγονται και δύο ακόμα προημιτελικοί: Κυκλάδες – Ξάνθη στις 11 το πρωί στη Βάρη και Αχαΐα – Αργολίδα επίσης στις 11 στο Ζευγολατιό. Ο τέταρτος προημιτελικός Σέρρες – Ηράκλειο θα γίνει στις 14 Μαρτίου.