Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 13:01

Η Cosmote TV συζητά με ΠΑΕ της Super League!

Γράφτηκε από τον

H πρόθεση έγινε πράξη και, σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους ομάδων, η Cosmote TV κινείται για διμερείς συμφωνίες με ΠΑΕ.

Το τέλος της κεντρικής διαχείρισης στη Super League, όπως την ξέραμε, γράφτηκε στις 12 Φεβρουαρίου με την απόσυρση της Nova από τις συζητήσεις με τον συνεταιρισμό των ΠΑΕ για το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Μια εξέλιξη που δεν εξέπληξε και οδήγησε νομοτελειακά σε «μοντέλο ΠΑΟΚ», ήτοι τις ΠΑΕ να διαπραγματεύονται «ατομικά» το συμβόλαιό τους με τα κανάλια.

Μια ημέρα μετά, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το History Channel, ο Μιχάλης Τσαμάζ παραδέχθηκε ότι την Cosmote TV ενδιαφέρει καθετί εμπορικό αθλητικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το κανάλι να κινηθεί προς διμερείς συμφωνίες με ορισμένες ΠΑΕ.

Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης θέλουν την Cosmote TV να έκανε την πρόθεση… πράξη. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από παράγοντες των ΠΑΕ, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις της Cosmote TV με ορισμένους συλλόγους, χωρίς ωστόσο να βγαίνει προς τα έξω… με ποιες.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ενδέχεται η κεντρική διαχείριση να… αναβιώσει σε άλλο, πλην Nova, κανάλι, και εξίσου σημαντικό ότι η πρόθεση της Cosmote TV είναι πλέον έμπρακτη.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον…
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ