Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 12:24

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αποκλείστηκε (3-0) από την ανώτερη Μακεδονία

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-0 γνώρισε χθες στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Βοιωτίας στον Ορχομενό η μικτή ομάδα των νέων της Μεσσηνίας από την Μακεδονία στο νοκ – άουτ προημιτελικό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Ετσι αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης με την ομάδα της Μακεδονίας να παίρνει το εισιτήριο για τις 4 καλύτερες ομάδες της χώρας.

Η ομάδα της Μακεδονίας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα και πήρε τη νίκη - πρόκριση χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο (37') και δύο στο δεύτερο (64', 89').

Οι Μεσσήνιοι πάλεψαν όσο μπορούσαν το ματς, ωστόσο δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και βέβαια αντιμετώπισαν μια πολύ δυνατή ομάδα.

Το πρώτο γκολ επηρέασε αρκετά την Μεσσηνιακή ομάδα που επιπλέον στο ημίχρονο έχασε και τον Τσιγαρίδη που δεν είχε άλλες δυνάμεις καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και ζήτησε αλλαγή. Η Μακεδονία πήρε δίκαια την πρόκριση με τον Αντωνόπουλο μάλιστα να κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Η παρουσία της μικτής Μεσσηνίας στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας σαφώς βέβαια και αποτελεί επιτυχία.

Το ματς ξεκίνησε με την Μεσσηνιακή ομάδα να χάνει νωρίς την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί καθώς στο 8' ο Ρουμελιώτης βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 16’ από προσπάθεια που ξεκίνησε ο Ανθουλάκης, η μπάλα έφτασε στον Κουρφαλίδη που σούταρε λίγο άουτ ενώ η δεύτερη επικίνδυνη επίθεση της Μεσσηνιακής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 21’ όταν ο Τσιγαρίδης έκοψε για τον Ρουμελιώτη στην περιοχή αλλά ο Πασχαλίδης βγήκε έγκαιρα και έδιωξε τη μπάλα.

Στο 22’ ο Ανθουλάκης βρήκε τον Τσοπούρογλου που σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.

Η ομάδα είχε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο το οποίο έφερε τελικά το 1-0. Αρχικά ο Αντωνόπουλος απέκρουσε στο 34’ την κοντινή κεφαλιά του Γραμμένου, στο 35’ ο Ανθουλάκης σούταρε ελάχιστα άουτ, αλλά τελικά στο 37’ ο Ανθουλάκης με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0 για την ομάδα της Μακεδονίας.

Στο 42’ ο Αντωνόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσοπούρογλου για να ολοκληρωθεί με 1-0 το πρώτο ημίχρονο.

Στο 64 ο Ανθουλάκης και πάλι με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο 79' σε σέντρα του Τσιπούρα, ο Ανθουλάκης σούταρε αλλά απέκρουσε ο Αντωνόπουλος.

Στο 89' διαμορφώθηκε το 0-3 για την ομάδα της Μακεδονίας, όταν από σουτ του Σάιπερτ, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος αλλά η μπάλα έφτασε και πάλι στον Σάιπερτ που με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθήνας) με βοηθούς την Μαρία Δέτση (Αθήνα) και τον Νίκο Σοφό από την Βοιωτία.

Την αποστολή συνόδευσαν, εκτός φυσικά από τον προπονητή Ηλία Μαστορέα, οι υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς, και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος (31’ Σαούτης), Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Στυλιανόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (68' Χριστόπουλος), Κωστέας, Δημόπουλος, Ρουμελιώτης, Ζώτος (68' Παπανικολόπουλος), Τσιγαρίδης (46' Κοσμόπουλος).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πασχαλίδης, Ανδρεάδης, Σαϊπερτ, Κατσουλίδης, Τσ. Τσινεκίδης, Πάγκος, Τσιπούρας, Κουρφαλίδης (60' Ιωακειμίδης), Γραμμένος (69' Παπανίκος), Ανθουλάκης (82' Σιούτας), Τσοπούρλογλου (82' Τσόνιας).