Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 13:57

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με περισσότερες λύσεις την Κυριακή στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Παναρκαδικό προετοιμάζεται η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παλληξουριακού ανέβηκε στην 3η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και θα επιδιώξει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη. Ο Μάρκος Στεφανίδης έχει μάλιστα περισσότερες λύσεις σε σχέση με το προηγούμενο ματς, καθώς οι Ρονκάτο και Καντούτσης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν. Διαθέσιμος θα είναι και ο Ερέκι που αποθεραπεύτηκε. Ως εκ τούτου η μοναδική απουσία για την μεθαυριανή αναμέτρηση είναι ο Καλογερόπουλος, που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Ο Μάρκος Στεφανίδης μιλώντας στην “Ελευθερία” για τον αγώνα με τον Παναρκαδικό είπε: “Είναι ένα σημαντικό ματς απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία”. Να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός νίκησε την Τετάρτη με 3-0 το Λεωνίδιο στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας και θα αγωνιστεί με τη ψυχολογία στα ύψη. Και η Καλαμάτα βρίσκεται πάντως σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σήμερα οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη θα προπονηθούν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ενώ χθες η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.